Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Posjet tvornici
Dom > Posjet tvornici > Sadržaj

Klasifikacija PCB pločica

Izvor:

Jednu ploču

Na najosnovnijem PCB, dio je s druge strane, vodstvo je koncentrirana na drugoj strani. PCB se zove singl ploču (jednostrano) jer žicu pojavljuje se samo s jedne strane. Budući da jednu ploču mnogi stroga ograničenja na dizajn linije (jer ima samo jednu stranu, ožičenje može prijeći i morate ići okolo put), tako da je samo rana upotreba ovog tipa pločica.

Dvostruki ploča

Obje strane u strujno kolo ožičenje, ali s obje strane žice, mora biti u dvije strane imaju odgovarajući sklop veza između redaka. "Most" između krugovima zove pilot (preko). Vodič rupa je mala rupa u PCB, pun ili obložene s metalom, koji može biti spojen žicom s obje strane. Jer rješava dvokrevetna pristran odbora područje nego jednu ploču veliki dupli, dvostruki ploča jednu ploču zbog stupnjevana ožičenje poteškoća može dovesti u međusobnu vezu kroz rupu koja je komunicirala sa je na drugoj strani, to je prikladniji za koriste složeniji nego jednu ploču sklop.

Višeslojni odbora

Kako bi se povećala površina koje mogu biti iskorištene, višeslojni board koristi više Jednokrevetna ili dvokrevetna pristran ožičenje odbora. Tiskana pločica sastoji se od dvije strane, četiri strane unutarnjeg sloja, dvije strane vanjski sloj ili dva komada dvostruko strane kao unutarnjeg sloja i vodljivog uzorka je tiskana pločica koji je povezan sa zahtjevima dizajna. Tiskana pločica sastoji se od šest slojeva, koji se također zove višeslojni tiskanoj pločici. Slojevi odbora su predstavnika nekoliko slojeva neovisna ožičenje, u posebnim okolnostima će biti dodan u sloju zraka za kontrolu debljine ploče, obično broj je paran broj, a sadrži najviše izvan dva sloja. Većina domaćin odbora je 4 do 8 slojeva konstrukcije, ali tehnologija može biti učinjeno na teoriji 100 slojeva od PCB ploču. Veliki superračunala uglavnom koriste u prilično velikom broju mainframe računalima, ali zato što ove vrste računalo se koristi u mnogim zajedničke računalne klastere, to se ne koriste. Budući PCB u svaki sloj usko spajaju, general je lako vidjeti stvarni broj, ali ako pažljivo promatramo matičnu ploču, ili možete vidjeti.

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd