Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Posjet tvornici
Dom > Posjet tvornici > Sadržaj

Coard Tiskanih pločica

Izvor:

Tiskane board(PCB) mehanički podržava i električki povezuje elektroničkih komponenti koriste vodljive staze, jastučići i ostale značajke urezan iz bakra listova laminatedonto sobe conductivesubstrate. PCB-e mogu biti slobodne jednostran (jedan Bakreni sloj), obostrani (dva Bakreni slojevi) ili višeslojne (vanjski i unutarnji slojevi). Višeslojni PCB-e omogućiti puno veća Gustoća komponentu. Vodiča na različitim slojevima su povezani sa pločicama kroz rupe calledvias.

Napredni PCB može sadržavati komponente - kondenzatori, otpornici ili aktivnih uređaja - ugrađen u supstrat. FR-4 stakla epoksid je primarni izolacijski podloge na kojoj veliku većinu kruti PCB se proizvode. Tankim slojem bakrene folije laminirane u jednoj ili obje strane FR-4 ploče. Sklopovlje interkonekcije su urezani Bakar rasloji za proizvodnju tiskanih pločica.

Složeni Sklopovi proizvode se u više slojeva. Tiskanih pločica se koriste u svim ali najjednostavnije elektroničkih proizvoda. Alternative za biroe uključuju folijom i point-to-point žičane konstrukcije. Bifenilima zahtijevaju dodatni dizajn napor razmjestiti u krug, ali proizvodnja i montaža može biti automatiziran. Proizvodnja sklopova sa PCB je jeftinije i brže nego sa drugim metodama ožičenje kao sastavni dio su montirana i spojili na jedan dio. Nadalje, operater ožičenje greške su eliminirani.

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd