Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Posjet tvornici
Dom > Posjet tvornici > Sadržaj

Regulatorna pitanja

Izvor:

Nusproizvod Bifenilima postali zabrinutost da vlade država nastoji naći kvalitetu vode i ribe Potrošnja standarde za PCB-e, od kojih su neki daleko stroža od one propisane od strane EPA. Na primjer, kako je gore navedeno, Spokane pleme standardi kvaliteta vode za PCB-e na temelju Potrošnja ribe u Washingtonu su niže od onih agencije EPA više od 95%. Savezne vlade je postavio ovaj limit od 170 ppq, ali Spokane pleme postavili standard od 3,37 ppq, razmišljajući da lokalno stanovništvo bogata ribom consumption.12Although državne i lokalne vlasti rade na naslijeđene PCB pitanjima, nonlegacy pitanju PCB se pojavila kao recikliranje papira povećao diljem zemlje i počeli da bude priznat kao Konstantni izvor PCB. Na svom sastanku ljeto 2012, okoliša Vijeće od je država (ECOS), Udruga stanje okoliša agencija vođe, usvojio rezoluciju kojom poziva na EPA surađivati s industrijom i države razviti čistač pigmenta i Tinta Proizvodnih procesa i products.27
Kao što je prikazano od strane slučaj IEP postrojenje za reciklažu — koja ima nema klorirane otpada izvora osim papir reciklira — količine PCB dozvoljenih u Tinta pigmenata može čine ga nemogućim za objekte kako bi zadovoljila standarde kvalitete lokalne vode za PCB-e, čak i uz državne umjetnosti vode treatment.4,12,28,29 sve dok IEP i dalje se u radu s tinte koji sadrže PCB , tih spojeva će ostati u svojim otpa. ECOS željeli vidjeti tih kontaminanata kontrolirati uzvodno na izvoru proizvoda i procesa, nego čineći ovo punu odgovornost objekata nizvodno krajem životnog ciklusa proizvoda.
Ovo je pitanje od čega EPA je svjesno. U travnju 2010 agencija objavljuje napredan obavijest da namjerava preispitati svoj PCB regulations.30 među svoje prijedloge je revizija trenutne definicije za "isključeni proizvodnog procesa" koja dopušta određene nusproizvod Bifenilima do 50 ppm. Predloženi revidirani pravilo bi eliminirati maksimalan dopušteni godišnji prosjek koncentracija PCB-e i smanjiti Maksimalna koncentracija PCB dozvoljeno u proizvedenih ili uvezenih proizvoda na manje od 1 ppm. Ovaj Ukupni proces odreċivanja započela u 2009 i trenutno nije predviđeno da bude završena do 2014. Upitan u prosincu 2012 za detalje o njegovom statusu EPA glasnogovornik bi dati bilo kakve detalje, ali je rekao agencija je "još uvijek uzimajući u obzir komentare i rad na pravilo."
U 2010 pismo EPA predani kao dio odreċivanja etiketa, na boju pigmenata proizvodnju Udruga (CPMA), trgovačko društvo koje predstavljaju kompanije u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Meksiku, izjavio da proizvodne procese koji su uključeni u izradu diarylide, phthalocyanine i neke monazo pigmenata bi negativno utjecati nusproizvod Bifenilima su odbijena od tih proizvoda. CPMA: to je tehnički izvedivo mijenjati proizvodne procese eliminirati nusproizvod PCB-e ili ih smanjiti da predložena razina 1 ppm, niti je testiranje na razini feasible.31
Industrija Udruga također rekao da uzimanje tih pigmenata na tržištu bih ugrozio većina color tisak, velika većina žute, plave i zelene boje, kao i mnoge plastične formulacije, i veliki broj crveni Pigmenti koriste prvenstveno u boje, plastike, i specijalizirani inks.31 nadalje, Udruga je tvrdio, poštivanje Predloženih razina 1 ppm bi stavili sad industrije u nepovoljan međunarodno — komentar EPA je istakao u odgovorima na upite o na rulemaking.32,33
Niti CPMA niti bilo koje tvrtke koje koriste pigmenata tinte, boje ili boje kontaktirali za ovu priču bi raspraviti procesa proizvodnje direktno ili Navedite detalje Zašto promjena trenutne procese je tako zahtjevna. Međutim, John Warner, predsjednik i šef tehnologija činovnik Warner Babcock Instituta za zelene kemije u Wilmingtonu, Massachusetts, koji ima više od 30 kemijske patente, objašnjava da biti komercijalno uspješan, pigment mora biti ustrajan. Mora biti stabilan u svjetlu i, ovisno o Primjeni, također stabilan u vodi. Također Ovisno o Primjeni, pigment svibanj morati biti kompatibilan sa ljepila ili imaju svojstva ljepila sama. To, kaže Warner, objašnjava zašto dolaze komercijalni Pigmenti su proizvedeni s procesima koji će proizvesti ekološki uporni nusproizvoda.
U svojim komentarima da EPA, CPMA i rekao da Pigmenti koji sadrže PCB nusproizvodi nisu toksični ili bioaccumulative.31 u siječnju 2011 položaj papira po ovom pitanju, ekološki i Toksikološki Udruga Bojila i organski Pigment proizvođača (ETAD), trgovačko društvo sa sjedištem u Švicarskoj, napisao praćenja razine nusproizvod biroe u pigmentima ne predstavljaju opasnost po ljudsko zdravlje. ETAD je rekao Pigmenti su uključeni u proizvode tako okoliš ili ljudsko izlaganje tih tiskanih pločica je vjerojatno neće dogoditi i puštanje bilo Bifenilima je "nevjerojatno — dok polimerne matrice i pigmenata degradirati." ETAD dalje navodi da biroe u otpadnim vodama će vjerojatno biti uhvaćeni filtracijom, iako nema sve podatke za podršku da spekulacije. Pisalo je u istom dokumentu nema nikakvih informacija Link PCB 11 sa pigments.34
Zamoljen da komentariše ove tvrdnje, Robertson kaže da Bifenilima "degradira i da ga matrice u kojima se može primijeniti." Napomenuo je također PCB može biti pušten iz bojila i pigmenata i postane glavna briga u gradske otpadne vode, kao što je prikazano istraživanje Rodenburg. Bifenilima "su zarobljeni i ne ostavljajte matrica, koja je očito lažna," kaže on.
Kao dio svoje komentare da EPA na predložena revizija dopuštena nusproizvod razine PCB, CPMA podnosi 1987 studija provedena od strane istraživača povezana s ETAD i kemijskih proizvođača Ciba-Geigy, koja je imala dugu povijest proizvodnje boja. Studija, koja je izgledala relativno topljivost u vodi i oktanola raznih organskih bojila, zaključuje da je od organski Pigmenti nisu lako topljivi u tim medijima i velikih molekularnih dimenzija, oni su vjerojatno da će biti uzeti gore mimo ribe i stoga ne morate se procijeniti za bioakumulaciju u fish.35 ali Robertson ističe bojila testiran u radnoj imaju mnoge funkcionalne kemijske skupine koje omogućavaju degradacije mikroba i drugih organizama. To, kaže, može značiti da jednom u vodenom okolišu, kvar proizvoda može prevladavati. On takođe ističe da tiskanih pločica nije lako biodegrade u vodu, pa ako su prisutne u pigmenata ili bojila otpušten to vode, može ustrajati nakon ostatak jedinjenje razgrađuje.
Također važno razumijevanje nusproizvod Bifenilima prisutnost u okoliš jest činjenica da različite monitoring životne sredine i metode ispitivanja će detektirati različitim PCB congeners. Neke metode su osjetljiviji od drugih i su dizajnirani za Preciznije otkrivanje i identifikaciju pojedinačnih PCB congeners.36 prema IEP okoliša voditelj Krapas, odobren od strane EPA skraæeno metode ispitivanja su najsofisticiraniji dostupan. To znači da ako se testiranje vrši koristeći samo PCB praćenje testovi trenutno koristi u skladu s EPA regulatornim zahtjevima, neki congeners — uključujući i one u proizvodima kao što su boja i pigmenata — mogao ostati neopažen.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd