Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
ICT godišnji simpozij lipnja 2016

l Redatelj Bill Willkie uvedena 42 godišnji simpozij od Instituta od sklop tehnologija, u muzeju motocikl u Birminghamu, UK, osvrćući se na uspjeh seminara ostvarena zaklade i priznavanja sterlinga napori tutora njegov golf, iako priznaje da neke od najdužih stoji stručnjaci sada u mirovinu. S Instituta članstvo trenutno iznosi 422, postojala bogatstva talenta iz kojeg se nadao ojačati svoju momčad.

Prezentacija je došao iz EIPC predsjednik Alun Morgan, vrlo informativan i povremeno smiješni uvid u evoluciju automobilske elektronike, od 1886, kada je Karl Benz proizveden prvi benzinski motorom automobil, koji je barem imao električne paljenje, do današnjih dana gdje, u svijetu automobilskoj tržištu vrijedan 600 milijardi $, elektronika predstavlja 40% od vrijednosti. Je bio brz rast u posljednjih deset godina, kao posljedica kretanja u laganih materijala, minijaturizacija, inteligencije i elektrifikacija.

Prvo uvođenje elektronike u automobile je 1930, sa Motorolaâ autoradio, košta preko $100 prije montaže, koji je bio veliki posao okupatorske dva čovjeka za nekoliko dana i uključeni znatnu promjenu karoserije i unutrašnjosti obloge. Instalacijski priručnik imao 28 stranica uputa!

Nakon zabave je postao uspostavljena - radija, 8 kazeta stereotip, kaseta i CD-player na putu - sljedeću generaciju automobilske elektronike je mehanizam upravljanja sa sustavom Ubrizgavanjem goriva Bendix Electrojector 1958, iako rano elektroničke komponente nisu pouzdani u pod Hauba usluga. Tehnologija napredovala kroz 1960-ih, a Bosch D-Jetronic postao standardni in1975 industrije. ABS kočioni evoluirala kroz 1970-ih 1980-ih, postala Norma u 2000 i je rani primjer za usklađivanje skupinu ulaza izvršiti funkciju kao sustav.

Trenutno, elektronici vozila mogu se Grupirati u četiri funkcionalne domene: pogonskog sklopa, uključujući mehanizam za nadzor, kontrolu i pokretanje/zaustavljanje prijenos energije; Kontrola/tijelo, uključujući klimu i kontrolu klime, nadzorne ploče, brisače, svjetla, vrata, sjedala, windows, ogledala, tempomat, parka udaljenost kontrolu, alarma, bez ključa; multimedija/zabava, uključujući multimedija, infotainment, GPS i u vozilu navigacijski sustavi, CD/DVD playeri, stražnje sjedalo zabava; i sigurnosti, uključujući prevrtanja senzori, zračni jastuci, zatezači, protukliznih programa elektronske stabilnosti, automatsko stabilnost kontrole, adaptive cruise kontrola, guma tlak monitoring sistema i automatsko vođenje trake. Morgan naziva najava biti Toyota koja će integrirati između 60 i 100 elektroničke kontrolne jedinice u ove četiri funkcionalne grupe. Razgovarali o slojevima povećanje integracije, od najniže razine elektronski sistem platforma, kroz inteligentan regulacioni i integrirane kontrole nad vozilom, usmjeriti sva vozila interakcije i kontrolu grupe vozila i flote. Internet stvari vozio sljedeću generaciju razvoj, iako neizbježno će biti nekih pitanja vezanih za sigurnost podataka i zaštita privatnosti koje će morati biti riješen.

Morgan prebacio njegov fokusa s elektronski funkcionalnost trendove sigurnosti ceste. Europske statistike pokazuju 26% smanjenja godišnje ceste smrtnosti između 2009 2013, budući da sad postići samo 3%, iz razloga nije mogao objasniti. Fatalnost smanjenje prognoza za inteligentna vozila sigurnosne sustave naznačeno da elektronička kontrola stabilnosti i lane Imajući podršku imao je daleko najveći potencijal za smanjenje smrtnih slučajeva. Senzori program elektroničke stabilnosti i sustavi za predviđanje problema mogao uzeti korektivne radnje brže i sa više funkcionalnosti za upravljanje vozilom, nego čak i najvještiji ljudskog vozača. I on ilustrira svoje sposobnosti sa zastrašujuće, ali vrlo uvjerljiva video-studije slučaja. Elegantan sudara izbjegavanja radarske sisteme su postajale dostupne, vlasništvo evoluirala od ranih prototipova je sredinom 1970-ih i postizanje nesreća bez vožnje kao cilj, a sustavi su prelaskom na veće radne frekvencije kao sredstvo pružanja homogena koncept za raspoređivanje u masovnom tržištu po pristupačnoj cijeni. Auto je postao inteligentna vozila to znao što se događa oko njega, kao i unutar nje. Na spasonosan Napomena: složenije elektronike, više u pogrešno potencijalno ići - opoziv brojke pokazale strm uspon kroz 2000-ih, i bili stagnirao na razini neugodno visoke.

-Morganova primjer je Tesla-S - novouvedenih sva-električnih vozila su mehanički daleko jednostavnije od konvencionalnih vozila: u suštini, zbor od osnutku kat pan i električni motor vožnja svaki kotač, uz digitalno upravljanje motorima, kočnice i upravljač, baterije i aktivan, promet-svjestan tempomat učinkovito nudi "autopilot" sposobnosti.

Iz automobilske elektronike, pozornost se obratila metalni Dorada i obrada tiskanih pločica: dr. Steven Brewer od C-Tech inovacije opisane ciljeve i postignuća projekta REPRIME, Financiran od strane glavnog štaba istražiti primjenu naprednih ultrazvuk omogućiti zamjenu otrovima i eksplozivne prekursora koriste u industrijski metalni završni procesi i proizvodnje tiskanih pločica. Home Office je bio svjestan da količine kemikalija koja može da podrži terorističke aktivnosti održava malog i srednjeg poduzetništva u relativno nesigurne lokacije, a htio raditi s asocijacije pronaći alternativne materijale putem tehničkih rješenja, a ne prema zakonima. Ciljevi su bili da prevlada prepreke za korištenje cijanida bez tehnologije, pokazati cijanida bez cink i cink-niklanje na industrijskoj razini, proširiti posao i cijanid-slobodan Bakar, zlato i srebro oplata, smanjenje korištenja Hidrogen peroksida u industriji tiskanih pločica te osigurati da tehnologija može se lako i jeftino nadograditi na postojeće opreme.

To je dokazana u pilot linije korištenje ultrazvuka istaknut taloženje stopa cijanida bez cinka galvanizaciju oplata kemikalijama i poboljšan obuhvat i distribuciju na složene oblike. Ultrazvuk omogućeno korištenje smanjene koncentracije vodikova peroksida u otopine rješenja koriste u tiskanih pločica i dao život poboljšanu kupelj s učestalosti za popunjavanje i nepovoljan utjecaj na daljnje obrade. Projekt uspješno završene te je izbacila sa nastavlja podršku iz glavnog štaba, površine Inženjerske udruge i ICT industriji. Ažuriranje informacija je dostupna na www.reprime.co.uk web projekta.

Tamara den Daas Wijnen, Ventec je globalni račun Manager OEM Marketing, uveo tec brzine™ portfolio proizvoda, koji je postavljen Ventec je sveobuhvatan raspon brzih nisko-gubitak PCB laminati pod jasno singl-brand identitet, simboliziranih ukazao oštar piramida sa standardno gubitak materijala na bazi i ultra-ultra-low-gubitak na sljeme. "Gore je smjeru ćemo, kao tehnološki lider - više mene!" je bio njezin komentar. Ona detaljno opisuje karakteristike i svojstva dva primjera iz asortimana: tec-brzina 3.0 (VT - 464L) i tec-brzina 6.0 (VT462S). TEC-brzina 3.0 je visoko-Tg halogena nisko-gubitak materijala za Telekom i mrežnih aplikacija, s Dk 3,7 i Df 0, 009 u 50% smole sadržaj, koji je imao bolje električna svojstva i je toplinski više robustan od konkurentnih proizvoda.

Citirao pouzdanost rezultata za 32-sloj 4 mm debela konstrukcija s 0.3mm rupe u 0,8 i 1,0 mm smolu, izdrže 10 ciklusa olovo prijeloma kod 280° C bez kvara, i objasnio kako liječenje Ventec je staklo i Smola oplodnja postupak dovelo do izvanredne poboljšanja u OSRH otpor. Slične Toplinska pouzdanost postignuti su sa ultra High-low gubitak tec-brzina 6.0 materijal. Električnu izvedbu karakteristike tec-brzina 6.0 bili zanimljivi, posebno činjenica da na 10GHz svojim Df s produljenjem smole sadržaja - posljedica smole imaju niži dielektrik konstantu od stakla.

MS den Daas Wijnen zaključio izlaganju komentiranjem akreditirane AS9100C cijeli Ventec's opskrbnog lanca - samo laminat proizvođač moći napraviti tu tvrdnju. I Ventec aplikacija je sada dostupna sa trenutak pristup to podaci za cijeli proizvod portfolio.

Industrija istražitelj i ICT vijećnik Francesca Stern dostavlja joj godišnji pogled na globalno PCB i elektroničkoj industriji, pregled svjetske trendove u elektronika i PCB proizvodnju i kako da se odnose na industriju u velikoj Britaniji.

Globalno elektronika proizvodnje, uključujući komponente, za 2015 Iznosio $US 1861 milijardi, sa Kina naðe 38%, ostatak azijsko-pacifičkoj regiji 22%, Japan 7% Amerike 18% i Zapadna Europa 11%. Glavni namijene tržišta su mobitel, standardni PC, digitalna TV i automobili. Standardne PC-jevi i Tableti su rezultati negativni rast, ali je nastavak rasta u medicinske elektronike i velikim rastom Internet stvari aplikacije.

Proizvodnja elektroničke opreme u Europi i sjevernoj Americi preostalo snažan 2015 godine u sektorima industrijskih, instrumentacija i Automatizacija. Je bio mali rast u vojnom sektoru, ali je bio prognoza malo pojačati u 2016. Usporila rast u infrastrukturu opreme za 4 G dugo-trajanje-evolucija u 2015, ali industrijski i instrumentacija elektronika proizvodnja porasla u Kini. UK elektronika proizvodnja, koja je narasla 3% 2014, imao palih by1% u 2015.

PCB proizvodnja u Europi je pala za 3% i oporavak, ali nema rasta, očekivalo u 2016. Rast je bio nizak u sjevernoj Americi i je bio dodatno smanjivati u Japanu. Tečajnim razlikama može dovesti do poremećaja ličnosti; na primjer, mjerena u domaću valutu, bilo pozitivan rast u Aziji, ali negativan ako mjereno u Američkim dolarima. Izgledi za 2016 je bit će slična 2015, uz oporavak prema kraju godine, a sljedeći Val očekuje 2017 2018.

MS Stern komentirao zadnje obnove da se otvoreni opće izvoz dozvola (OGEL) po Britanskoj vladi, koji je olakšao izvoz PCB u većini odredišta širom svijeta za vojne ugovore i druge osjetljiviji županije uključujući Kinu za zrakoplovne i profesionalna biroe. Izvoz kontrole organizacije (Eko) je trenutno u potrazi za povratne informacije iz PCB tvrtki o tome kako te promjene su koji utječu na poslovanje.

Dr. Andrew Ballantyne iz sveučilišta u Leicesteru predstavljen pregled aplikacija duboko eutektički otapala u PCB površinska Dorada i elektronika sastavljanje i ažuriranje MACFEST projekta. On je objasnio da duboko eutektički otapala ionske tekućine organskih kationa u kojima spajaju s halidnog aniona i kompleksiranja agenti se anionski kompleks. Specifičan primjer korišten u istraživački rad je sastavljen od etilen glikola i Kolin klorid u molarni omjer 2:1 i poznat kao Ethaline 200, koji je bio relativno jeftin i ekološki benigni. Ethaline 200 imao niske pare pritiska i dobra Toplinska stabilnost i izloženi neobično solvation svojstva pomoću metalnih soli. Svojih prednosti pokazali u metalu završetka aplikacije kao što su kromiranja, galvanizaciju i uranjanja oplata, kao i metalni recikliranja te energetske prtljage. To je također pokazala izuzetan svojstva kao toka, omogućavajući lemljenja izravno na electroless nikla i drugih teško za lemljenje metalnih površina.

Projekt MACFEST, koji je sufinanciran sredstvima Inovacijama UK, usmjeren na proizvodnju je "univerzalna površinska obrada" za elektroniku, sposoban za promjenu prijeloma lemljenje i žica vezivanje s zlata, bakra i aluminija. Obavezni atributi su visoka pouzdanost, dobar voće... i dug rok trajanja. Duboko eutektički solvent tehnologija je bitak zaposlen poboljšati funkcionalnost i smanjiti sigurnost i okoliš zabrinutosti. Prvih 15 mjeseci 24 mjeseca projekta bila je dovršena.

Pomoću vlasnički electroless nikla sa amorfne strukture nodularnog i 8% fosfora u obliku temeljnog sloja, uranjanje paladij je bio pohranjen iz Ethaline na 80° C do debljine od 70 do 100 nanometara za 30 minuta. Paladij depozita je bio pretjerano posrebreni sa zlatom iz drugog Ethaline osnovi formulacija na 50 ° C za 9-15 minuta. Izvor zlata može biti zlato klorid ili natrij zlata thiosulphate i svijetle uniformi depozite dosljedno ostvareno iz kemije bez kiseline i cijanida. Ovaj "ENIPIG" - electroless nikal, uranjanje paladij, uranjanje gold - završiti pokazao odličan solderability, bez dokaza "crni jastuk" ili "blato-pucanje" efekti na površini nikla pridružene kiselina napada kada korišteni su tradicionalni vodena kemikalijama.

Konačni zvučnika je ICT predsjednik dr. Andrew Cobley, na sveučilištu Coventry koji pregledavaju trenutni istraživačkih projekata ICT bio kolaboracionist. REPRIME i MACFEST su raspravljali u starijim prezentacijama, ali novi projekti su u svojim ranim fazama.

Prvi je selektivni Electroless Kataliza u magnetsko polje (Začudo, bez Kratica!), predvođena Coventry University. Koncept je bio koristiti magnetsko polje za selektivno katalizirati materijal prije electroless oplata, pomoću predloška magnetised Željezne šipke postaviti protiv obrnutog lice tanke podloge za privlačenje katalizator selektivno na suprotnu plohu. Dokaz koncepta je Financiran je od strane visokog obrazovanja inovacija sredstva (HEIF). Patent podnesena i PhD student bi se radi s punim radnim vremenom na projektu iz rujna 2016. Drugih izvora financiranja, na primjer Obzor 2020, su istražena.

Akronimi opet! Drugi projekt, SYMETA - Sinteze 3D METAmaterials za RF i mikrovalna THz aplikacije - je predvodio Loughborough University i financiraju EPSRC. Ovaj projekt je bio obličje at kreiranje novih materijala za aditiv procese oblik podloge i vodljivi meta atoma, i bi radikalni novi pristup visoke frekvencije krug proizvodnje. Razvijanje racionalno i održivo korištenje materijala bi smanjiti otpad, timescales i troškova proizvodnog procesa.

Je glavni doprinos ICT na ovim projektima kao partner diseminacije i pogodnosti sudjelovanja su da ICT može utjecati na smjer istraživanja i brzo informirati svoje članove na najnoviji razvoj R & D, kao i stvaranje mogućnosti za ICT članove da se uključe u i dobiti sredstva za istraživanje.

Dr Cobley zavrsio postupak, zahvaljujući zvučnike za dijeljenje svoje znanje i iskustvo, delegati za njihovu pozornost, Ventec Europe za velikodušnu podršku i Bill Wilkie za ponovno organiziranje sjajan događaj. Delegati napravio iskoristite mogućnost umrežavanja i impresivan broj motocikla entuzijasta nastala iz grupe provesti neko vrijeme diveći eksponati u muzeju prije odlaska.

Ja sam zahvalan Alun Morganu za čime mi da iskoristi svoje fotografije.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd