Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
IPC isporučuje prvi automobilski Standard na Izvedbeni zahtjevi za krute Tiskanih ploča

Rujna 2015, IPC isporučili revizija D od IPC-6012, kvalifikacije i izvođenje specifikacije za krute tiskane ploče. Nadovezujući se na ovaj osnovni standard, IPC je razvio prvi automobilski dopunu, IPC-6012DA, automobilsku aplikacije dodatak na IPC-6012D kvalifikacija i izvođenje specifikacije za krute tiskane ploče.

Ova dopuna adrese pouzdanost krute tiskanih ploča koja mora preživjeti vibracija i termalne biciklističke okruženja elektroničke povezuje unutar automobilske industrije. Neki od vrhunaca uključeni s IPC-6012DA su identificiranje automobilski izvedbama, preporuke za održivost i pouzdanost ispitivanja identifikacije i Lem čini debljina pokrivenost preko vodiča, avione i susjedne površine mount uređajima. Dodatak također pruža uvjete za veličine otvora, rupa točnost uzorak i uzorak lice točnost zahtjeva.

"Ovo je važan korak ka standardiziranu razinu komplicirane područja dobavljača i zahtjeve," rekao je Jan Pedersen, predsjednik IPC-6012DA automobili dodatak na IPC-6012D odbor i viši savjetnik u Elmatica. "IPC-6012DA, rješava specifične zahtjeve i parametri za zgrade i opskrbljuje tiskanim pločama za automobilsku industriju, koje nisu obuhvaćene u na osnovni standardni IPC-6012D."

Zauzet odbor neće se odmarati na svoje Lovorike. Kasnije ove godine, radna grupa će biti uspostavljena za pripremu standarda za medicinski sektor, industrija još nije usklađen u smislu Bifenilima. korisnici i dobavljači u zdravstvenom sektoru bit će pozvani da sudjeluju.

"Ideja koja stoji iza automobilske dopunu da bismo pronašli konsenzus u džungli korporativne specifikacije, zajednički dokument koji opisuje osnovna PCB zahtjevi za automobilsku industriju," uvršten je Pedersen. "Sad kad IPC-6012DA je završena, smo ponosni znajući ovaj standard će donijeti automobilski zahtjevima korisnika i dobavljači standardizirani razini."


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd