Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Sjevernoamerički PCB prodaje Odskakati u veljači

IPC – Udruga povezuje elektroničke industrije najavio je danas Veljača 2016 nalaza iz svoje mjesečne odbora Sjevernoamerički Tiskanih Pločica (PCB) statističkih programa. Prodaja odskočio u veljači, nadmašivši narudžbe i smanjenje knjigu zakona omjer 1.02.

Ukupni PCB Sjeverne Amerike pošiljke Veljača 2016 došao u 8,9% iznad na isti mjesec prošle godine, donosi godine do datuma rast za 3,6%. U odnosu na prethodni mjesec, Veljača pošiljke su se 10,1%.

PCB rezervacije povećao 2,7% na godišnjem. Taj rast nije bio sasvim dovoljno visoka da poništavaju prethodnog mjeseca negativni nalog za godinu na rast, ali je donio godinu do datuma naloga rast do -0,5%. U Veljača 2016 naređeno dolje 2,3% iz prethodnog mjeseca.

"Veljače skok u prodaji je najbolja vijest ovog mjeseca, nakon stan rast 2015 i njegov moral je opao u siječnju," rekao je Sharon Starr, IPC je direktor istraživanja tržišta. "Također, pad u knjizi zakona omjer nije loša vijest, jer to je upravljan od strane jak rast prodaje, i ostao u plusu, što je indikator za nastavak rasta prodaje u 2016," dodala je.

Dostupni detaljni podaci

Sljedećem izdanju IPC je Sjevernoamerički PCB tržišni izvještaj, koji sadrži detaljne veljače podatke iz člana IPC PCB statističkih programa, će biti dostupan do kraja sljedećeg tjedna. Mjesečni izvještaj predstavlja detaljne zaključke o kruti PCB i fleksibilna krug prodaje i narudžbe, uključujući odvojene krute i flex knjigu zakona omjeri, vojni i medicinski tržišni rast, potražnja za prototipove i druge pravovremene podatke. Ovo izvješće nije dostupna besplatno za trenutni Sudionici u IPC je PCB statistički Program i putem pretplate drugima. Više informacija o ovom izvješću možete pronaći ovdje.

Tumačenje podataka

Knjiga-Bil omjeri izračunava se dijeljenjem vrijednosti naloga rezervirano tijekom protekla tri mjeseca vrijednosti prodaje naplate u istom razdoblju iz tvrtki u IPC je istraživanje uzorka. Omjerom od više od 1,00 sugerira da je trenutna potražnja ispred opskrbe, što je pozitivan pokazatelj za rast prodaje u idućih tri do šest mjeseci. Omjer od manje od 1,00 pokazuje suprotno.

Godinu rođenja i godinu do datuma rast stope pružiti najprimjereniji pogled industrija rasta. Mesec do usporedbe vrše se s oprezom kao oni Odražavaju sezonske efekte i promjenljivost. Jer rezervacije imaju tendenciju biti nestalnija nego pošiljke, promjene u knjizi zakona omjerima od mjesec do mjesec možda nije značajan ako trend više od tri uzastopna mjeseca nije očita. Također je važno uzeti u obzir promjene u rezervacijama i pošiljke razumjeti šta vozi promjene u knjizi zakona omjer.

IPC je Mjesečni PCB industrija statistike temelje se na podacima reprezentativnog uzorka kruti PCB i fleksibilna kruga proizvođača prodaje u sad-u i Kanadi. IPC objavljuje PCB knjigu zakona omjer na kraju svakog mjeseca. Statistika za tekući mjesec su obično dostupni u zadnjem tjednu u mjesecu.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd