Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
PCB Ankete i statistički programi

Kruti PCB i fleksibilan spoj Mjesečni statistički programi prikupiti rezervacija, Zaostatak i otpreme podataka proizvođača PCB u sjevernoj Americi, uključujući detalje o prodaji vojni i medicinski tržištima i prodaje prototipova. Mjesečni North American PCB tržišni izvještaj je slobodan IPC članovima koji sudjeluju.

Polaznici programa također imaju mogućnost sudjelovanja u kratak tromjesečni izvještaj o iskorištavanje kapaciteta, za zalihe i vodstvo puta. Sudionici u tromjesečni anketama dobivaju tromjesečni izvještaj sa sakupljanje podataka.

Statističkih programa sudjelovanja je besplatan i otvoren isključivo za PCB kompanije sa jedno ili više članstava IPC. Polaznici programa moraju obvezati na dostavljanje podataka za jednu kalendarsku godinu. Godišnji i dvogodišnji istraživanja za industriju PCB su otvoreni za članove IPC i nečlanicama.

Statistički programi i istraživanja u donjoj tablici su otvoreni za sudjelovanje PCB kompanije. Klikom na naslove programa/anketa će se prikazati na pitanja u nedavnih istraživanja.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd