Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj
Budućnost EMC inženjeringa: Tiskanim pločama budućnosti

Gotovo svaki električni uređaj ima fizičku strukturu koja sadrži dalekovoda. Zovemo ovu strukturu tiskane pločice (PCB). Postoje tri osnovne strukture-kruti, flex i krute flex. Napredak u tehnologiji mandat manje, brže i na nisku cijenu. Tvrtka koja može ostvariti sve tri elementa će biti uspješan.

U budućnosti će biti točka gdje broj aktivnih i pasivnih komponenti koje mogu biti fizički montira na PCB će premašiti dostupan nekretnina laminata gornje i donje slojeve. Kada se to dogodi proizvod mora povećati veličinu ili mogućnosti ukloniti. Ovo je izazov za bilo koji dizajner. Bifenilima u budućnosti može poprimiti različite oblike nego što smo danas upoznati.

Označite gdje budućnost PCB tehnologija svibanj kraj gore, možemo očekivati sljedeće će postati rutinska dizajn procesa. Napredak u tehnologiji PCB Učinit će više ili manje posla za EMC inženjer?

1. najviše proizvodi visoke tehnologije će biti šest ili više slojeva pomoću vrlo stvar laminati.

2. diskretne aktivci kao što su poluvodički umre ili oblatne, će biti Ugrađena interna skupštini. Ugrađivanje aktivci minimizira petlja područje induktiviteta i omogućava prostor na vrhu i na dnu za komponente i koji povezuje ne može biti Ugrađena.

3. diskretni passives, kao što su kondenzatora i prigušnice će također biti ugrađen zajedno sa pokopan kapacitivnu slojeva kako bi se osigurala visoka kvaliteta energije distribucijske mreže.  Pokopan otpornici su oko za nekoliko decenija (www.ohmega.com).

4. dalekovoda bit će vlakna optičke i ne tradicionalne Bakar tragove. Sada postoje pločice koje sadrže vlakna optičke tragove koji su napravljeni postavljanjem staklenih perli u rovu unutar sloja jezgre i tijekom proizvodnje se rastopio interconnect optičkih vlakana. Backplanes također postaju svjetlovodni za određene velike brzine aplikacija.

5. tri dimenzije komponente će se koristiti veći broj I/O pinova i veću potrošnju energije.


Kategorija proizvoda

Ubrzanog

© Shenzhen Zhongxinhua Electronics co, Ltd